JANEBORRE HR & Ledelsesrådgivning 

 

Klik her for at redigere underoverskriften.

Hvad kan coaching bidrage til?

Vi lever i en verden med store mængder information, mange og høje krav - men også fuld af muligheder. For virksomheder og organisationer bliver coaching mere og mere anerkendt som et væsentligt element i det at opnå succes. Der kræves mere effektivitet alle steder, og samtidig kræves mere fokus på den enkelte leder og medarbejders ve og vel.

 

Coaching kan støtte ledelsen og medarbejderne på en lang række områder, f.eks. til at løse konkrete opgaver, ændre egne adfærdsmønstre, blive bedre til at tackle konflikter, forbedre relationer, opnå bedre balance, blive bedre til at prioritere samt mindske stress.

 

Ved at benytte coaching sender virksomheden/organisationen desuden et signal om, at den tager ledelsen og medarbejdernes trivsel og udvikling alvorligt, og dette medvirker til at fastholde de dygtige ledere og medarbejdere. I det hele taget medvirker coaching til at skabe en virksomhed med et godt arbejdsklima, tilfredse ledere og medarbejdere og bedre resultater.

 

Coaching kan også bruges i det private liv som et redskab til at blive mere bevidst om sine egne værdier, træffe valg i overensstemmelse med disse og dermed leve mere fokuseret og afklaret.

 

En coachingsession har en varighed på 1½ time.